Overleggen doe je niet alleen.

Een renovatie, interieurupgrade of aanpassingen in huis geef je niet zomaar uit handen. Je moet vertrouwen hebben, een klik voelen als je gaat samenwerken. Ik hou van eerlijke en transparante communicatie; zo geraken we altijd in stijl tot aan de finish.

  • Elias Hernalsteen.
  • Hier sinds 1987.
  • Man, soulmate en beste vriend van Sigi.
  • Papa van Roos, Lente en Merel.
  • Codewoorden: sociaal, integer, creatief.
  • Achtergrond: marketing, events, muziek, design.
  • Zot van: architectuur, interieur, verbouwen.
  • Talent: bedenken, creëren, verbeteren.
  • Zelf gezegd: ‘t verschil maakt het verschil.

Jouw droom is ook de mijne. Let’s win-win.

Sommige dingen zitten je in het bloed. En wat je goed doet, doe je graag. Of wat je graag doet, doe je goed. Daar zeg ik volmondig amen op.

Ik heb ondertussen heel wat verbouwingen, totaalrenovaties en coördinaties van (ver)bouwprojecten op de teller staan. Dat doe ik quasi altijd alleen, en met uitstekende externe partijen als dat nodig is. Neem hier een kijkje voor de resultaten.

Meerwaarde creëren in jouw manier van wonen en een totaalbeleving garanderen: dat maak ik voor je waar. Voor je huis, appartement, studio, villa, hoeve of boomhut bedenk ik graag de allerbeste versie. Wat jij wil, wil ik realiseren. We gaan aan de slag als een team, jij en ik. Dat levert de mooiste creaties op.

Je woning op haar best zien, is jouw droom. De mijne ook.